Samen komen we verder!

Studenten en ondernemers

Grow-ID

Mijn naam is Ron Lohuis. Samen met Jens Visser, run ik de onderneming Grow-ID. Ik ben het bedrijf alleen begonnen, maar merkte al snel dat ik het niet alleen kon doen. Ik heb ondervonden dat samenwerken je veel verder op weg helpt in het ondernemerschap doordat je meer kennis in huis hebt en daardoor sneller kunt schakelen, daarnaast kun je vaak meer vanuit je eigen kracht werken.

Mitchells LED scherm verhuur

Mijn naam is Jos Veenema en ben eigenaar van Mitchells LED scherm verhuur. Doordat ik veel met andere ondernemers in contact ben gekomen, heeft dit veel deuren voor mij geopend en haal ik meer opdrachten binnen. Elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen en kansen wat het ondernemerschap zo divers en uitdagend maakt.

UNTOUCHED

Mijn naam is Dario de Lange. Ik ben eigenaar van het kledingplatform UNTOUCHED. Dit is een platform voor de beste upcoming kledingmerken. Tijdens de beginfase ben ik erachter gekomen hoe belangrijk het is om met de juiste mensen samen te werken en bepaalde taken uit handen te geven aan specialisten. Dit versnelt in mijn ogen het proces en zorgt uiteindelijk voor het beste eindproduct.

Task Grondhandel

Mijn naam is Mark Nieman, en ik ben eigenaar van TASK Grondhandel. Het bedrijf houdt zich bezig met de verkoop van vele verschillende soorten tuinproducten zoals: Grind, split, teelaarde, graszoden en steigerhouten tuinmeubelen. 

Gedurende de tijd dat ik het bedrijf run ben ik een hoop samenwerkingen aan gegaan met onder andere leveranciers en transporteurs. Door deze samenwerkingen heb ik een hoop extra naamsbekendheid gegenereerd wat heeft geresulteerd in extra opbrengsten.

AD Ondernemen

Mijn naam is Dylan van der Spoel en volg de opleiding AD Ondernemen. Het is mijn passie om iets op te bouwen en te laten groeien, het ondernemerschap biedt de perfecte uitkomst daarvoor. Je kunt het wel vergelijken met fitness, zonder hard te werken kom je er niet en door ondersteuning te vragen kun je extra ballast opvangen zodat je je werkzaamheden kwalitatief beter kunt uitvoeren.